Otthoni egészséges klíma

Elsősorban saját magunk, családunk és környezetünk egészsége miatt kell tisztítani, karbantartani és fertőtleníteni a klíma berendezést!

Természetesnek vesszük manapság a klíma berendezéseket a környezetünkben, akár otthon, az autóban, vagy akár az irodában. De nem is gondolnánk mekkora veszélyt jelent ez az egészségünkre, könnyen kaphatunk légúti betegséget. A beltéri hideg felületén lecsapódó víz, és a por rendkívül jó táptalajt adnak a baktériumoknak és a gombáknak. Ezért érdemes fertőtleníteni és tisztítani ezeket a berendezéseket. Ezek a Legionella pneumophila baktériumokat akár egy pohár vízzel meg is ihatjuk, semmi bajunk nem lesz. Viszont, ha a berendezésből beszívjuk tüdőre úgy, hogy a ventillátor rásegít úgy, mintha a cseppeket (aerosol) permetezné az arcunkra, az nem túl jó a felső légúti szerveinkre és a tüdőnkre. Akkor már nagyon súlyosnak számít a klíma fertőzése, ha már a szagok is megjelennek. Ilyenkor 10-szer is komolyabb lehet az aktivitása a baktériumoknak.

Mielőbb Kérjen Segítséget !

user_8050223_1133109270706-22_resizeElérhetőségem:

Kakas Zoltán
+36 30 175 4604

info@klima-karbantartas.com
zoleey@gmail.com

EXTRA SZOLGÁLTATÁS:

Az alap mechanikai tisztítást követően van lehetőség vegyszer nélküli fertőtlenítésre is. Mi is rájöttünk, sokan nem szeretik a vegyszer szagot, és a tudatot, hogy vegyszerrel érintkezzenek. Megtaláltuk a megoldást a vegyszer nélküli fertőtlenítésre… Az Ózonos kezeléssel 50-szer hatékonyabban tudjuk eltávolítani a baktériumokat és minden legkisebb zugba bejut, a vegyszerrel ellentétbe.

Hívjon Bizalommal!